Tájékoztatás

Tisztelt Szülők!

Mint tudják, minden iskolának át kell állnia az úgynevezett tantermen kívüli tanításra.  Mindannyiunk egészségvédelme érdekében az iskolai tantermi oktatás átmenetileg nem lehetséges.

Ennek érdekében az alábbiakat kérjük Önöktől!

1. Kizárólag azon szülők gyermekei számára, akiknek a munkája nélkülözhetetlen a járvánnyal kapcsolatos feladatok, valamint az egyéb közfeladatok és a közellátás biztosításához, igény esetén már keddtől felügyeletet biztosítunk munkanapokon 8-16 óráig. Ha szükségük van rá, jelezzék kedden (március 17.) 11.00 óráig az osztályfőnököknek. Felhívom az igénybevevők figyelmét, hogy kiscsoportos felügyelet esetében is magasabb a fertőzésveszély, mint ha otthon lenne a gyermek.

2. A befizetett ebédek későbbiekben jóváírásra kerülnek. Aki nem igényel ügyeletet, de az ebéd lehetőségével élni kíván, ezt mindenképpen szükséges jeleznie az iskolának. A héten kedd reggel 8.00 óráig, majd azt követő hetekben hétfőn 8.00 óráig tehetik meg a 62-212-855-ös telefonszámon a gazdasági ügyintézőnél. Akinél változás merül fel, kérjük azt is szíveskedjenek jelezni a fenti elérhetőségen. Az ételt saját ételhordóban, a Pulitzer Kollégium ebédlőjében (6900 Makó, Posta u. 4-6) vehetik át.

3. A közös munka érdekében kérjük, hogy az osztályfőnökökkel egyeztessenek, hogy milyen felületen és milyen formában tudják megkapni a tanuláshoz szükséges információkat.

4. A munkatankönyveket és a tanuláshoz szükséges eszközöket szerdáig tudjuk összeállítani, kérem, hogy ezekért a hét végéig az osztályfőnökkel egyeztetett időpontban szíveskedjenek a portán megjelenni és azokat átvenni.

A kollégista tanulók esetében a felszereléseket a héten a kollégiumi nevelővel egyeztetett időpontban vehetik át.    

Minden szülő együttműködésére és megértésére számítunk!

Makó, 2020. március 16.

Köszönettel: Vargáné Szalados Klára

                       tagintézmény-vezető

A koronavírus megelőzésével kapcsolatos rendkívül hasznos, informatív prezentáció 


	

Kozmutza Flóra Általános Iskola és Szakiskola Pápay Endre Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola, Kollégium és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény